Sluit aan bij de ‘Jouw leven in Zeeland’ videocampagne!

Innovatieve campagne ‘Jouw leven in Zeeland’

De provincie Zeeland heeft in juli 2019, tijdens Concert at Sea, de campagne ‘Jouw leven in Zeeland’ gelanceerd omtrent het wonen en werken in Zeeland. Een primeur was de inzet  van data-driven (dynamic en personal) video. Met een bereik van bijna 200.000 unieke personen en een verhoging in click-through rate (CTR) van 238%, kun je wel zeggen dat het een succesvolle campagne is geweest 🙂

Maar hier blijft het niet bij!
Deze campagne wordt nog verder doorgezet tijdens twee andere Zeeuwse evenementen, namelijk Dam-X en de Kustmarathon.


Zeeuwse werkgevers

Op basis van hetzelfde concept wordt ook een campagne ontworpen die specifiek gericht is op de zorgsector.

In een later stadium worden ook versies gemaakt voor andere belangrijke sectoren in Zeeland, denk aan de horeca, het onderwijs en techniek

Het platform en concept van de ‘Jouw leven in Zeeland’ campagne staat ook open voor individuele bedrijvenorganisaties en gemeenten, met als doel om gezamenlijk de vijver met talent/personeel te vergroten voor de Zeeuwse werkgevers.

NEEM NU CONTACT OP!
De kracht van synergie

Er wordt bij elk specifiek onderdeel van dit project telkens gebruik gemaakt van de bibliotheek met videomateriaal die intussen al gemaakt is en verder zal groeien. Zo wordt er uiterst economisch gewerkt. Talmon maakt ook voor jouw organisatie individuele- en persoonlijke video-content  met jullie eigen doelstellingen en branding, in lijn met de overkoepelende campagne. Door de stroomlijning van gepersonaliseerde uitingen binnen hetzelfde concept, bundelen we de krachten. Bovendien genereren we de juiste data en profielen en hierdoor wordt Zeeland en iedere deelnemer aan het project doelgericht gepromoot op het gebied van wonen, werken en studeren.

Verbinden

Samenwerken en innoveren is geen luxe maar bittere noodzaak om welke sector of organisatie dan ook gezond te houden.

Door de slimme inzet van video-content en beschikbare data, verbinden wij mens en organisatie, zowel binnen als buiten Zeeland.

We genereren de juiste profielen en hierdoor wordt Zeeland en iedere deelnemer aan het project doelgericht gepromoot op het gebied van wonen, werken en studeren.

Talmon Smart Video Agency

Talmon is al meer dan 25 jaar koploper op het gebied van smart video-content en door de Provincie Zeeland gevraagd om de dynamic video-campagne ‘Jouw leven in Zeeland’ te ontwikkelen en verder uit te breiden.

Samen bouwen aan de toekomst van Zeeland?
Maak nu een afspraak met Caroline de Cristofaro (caroline@talmon.nl - 020-244 17 55) om te zien wat de mogelijkheden zijn!

NEEM CONTACT OP!

Meer over de campagne ‘Jouw leven in Zeeland’

Doel

Bedrijven, organisaties en gemeenten in de provincie Zeeland willen meer hoogopgeleide mensen kunnen aantrekken om in Zeeland te komen werken en wonen. Voornamelijk op het gebied van techniek, horeca, zorg en dienstverlening. Met behulp van smart video-content wilden we een persoonlijke belevingswereld creëren om zo te laten ervaren hoe het is om te wonen en werken in Zeeland

Vraag

Hoe krijg je mensen zover om ze naar Zeeland te laten verhuizen?

Image
NEEM CONTACT OP!
Oplossing

Door iedere individu te laten zien hoe het zou zijn om daar te wonen en te werken!

De campagne gaat van start met een 30’ film op Concert at Sea. Op het grote scherm wordt de eerste promofilm vertoond, waarbij mensen worden uitgenodigd om een persoonlijke video te maken op wenweekend.nl om te zien hoe hun leven zou kunnen zijn in Zeeland.

De campagne wordt ook ondersteund door meer dan honderd verschillende gepersonaliseerde video’s op socialmedia, waarbij met actuele social data, jij het promotiefilmpje te zien krijgt wat het beste bij jouw leven past.

Eenmaal naar de website wenweekend.nl geleid, kun je met behulp van data en diverse in te vullen parameters een persoonlijke video aanmaken en zo in een belevingswereld stappen waarin jij centraal staat!

Er zijn 64 variaties voor deze persoonlijke video. Eenmaal de video aangemaakt, maak je kans op een ‘wenweekend’ in Zeeland om ook fysiek mee te maken hoe het is om in Zeeland te wonen.

De campagne wordt verder uitgezet naar twee andere evenementen in Zeeland: de Kustmarathon en Dam X.

Kanalen

Evenementen Concert at Sea, Dam-X en de Kustmarathon; website www.wenweekend.nl en social media(Facebook, Instagram)

Uniek

Een dergelijke toepassing (van ‘dynamic video’) is een primeur binnen de publieke sector.
Meer weten over dynamic storytelling? Neem contact met ons op!