Waarom Personal Video?

SanneInspire, personal video, video marketing

Personal- en dynamic video zijn HOT

Het belang van personalisatie voor brands is goed ingeburgerd. In al hun kanalen en marketingactiviteiten gebruiken retailmarketeers personalisatie om klanten te begeleiden naar de producten die het meest relevant zijn voor hun behoeften en wensen en die ze waarschijnlijk zullen kopen. Sleutel tot personalisatie is segmentatie. Dankzij AI en machine learning kunnen marketeers nu de analyse van de klantgegevens automatiseren die ze verzamelen om meer gedetailleerde en zinvolle klantensegmenten te creëren. In veel gevallen waren deze segmenten onmogelijk te identificeren zonder de hulp van AI. Maar AI heeft ook het potentieel om retailmarketeers te helpen eindelijk de Heilige Graal van personalisatie te realiseren: het zogenaamde segment van één. Zoals de naam al doet vermoeden, is het segment van een helemaal geen segment. In plaats van klanten in groepen te plaatsen, kunnen retailmarketeers, met behulp van krachtige AI-technologieën die in staat zijn om alle gegevens voor elke individuele klant in realtime te analyseren, gepersonaliseerde inhoud, inclusief productaanbevelingen, in elk kanaal aanbieden waarmee ze hun klanten betrekken .

Talmon is de founder van personal video in Nederland. De ontwikkelde software wordt sinds 2014 op de markt gebracht door personal video marktleider StoryTEQ. Talmon werkt als partner nauw samen met storyTEQ. Dit leverde al talloze winnende en uiterst effectieve projecten op. Projecten van Talmon werden in de afgelopen 10 jaar meer dan 85 keer onderscheiden op internationale festivals.

Personal video campagnes

Via e-mail of social media

Op zoek naar een campagne die scoort? Wij helpen je met de tofste personal video campagnes! Iedereen wil video vandaag de dag.

Vaak via e-mail en/of social media kanalen (FaceBook, WhatsApp, LinkedIn, enz.). Vaak direct vanuit het CRM- of email marketing systeem. Meer weten? Bel 030-601 38 00 en maak een afspraak. Bekijk hier ons portfolio voor een aantal overtuigende succesverhalen.

Personal video in de customer journey

Volledig geautomatiseerd.

Welke reis legt jouw klant af?
Wat kan beter onderweg? En hoe kan personal video-content daar aan bijdragen?

Talmon heeft sinds 2004 ervaring met personal video en is daarmee de enige kennispartij in Nederland op dit gebied. Samen met de geavanceerde techniek van StoryTEQ laat dat zich perfect integreren in geavanceerde marketing automation systemen.

Dynamische video advertenties

Op het 'open web'.

De koppeling met ad distribution agencies maakt het mogelijk video advertenties relevanter te maken op basis van contextuele data.

Bij de inzet in open web journeys is het mogelijk video’s aan te passen op basis van contextuele data op het ‘open- web’. Hierbij kun je denken aan video-advertising zoals pre-rolls, in-article en in-feed video advertenties op het open web.
(content: Unruly)