Video Marketing

Je wilt zichtbaarheid creëren voor je merk, dienst of product.

Je wilt gericht je doelgroep kunnen bereiken. Je wilt je onderscheiden, je doelgroep aan je binden en ze bewegen tot actie. Je wilt je traffic vergroten, hogere CTR-scores etc.

Dan kun je niet meer om online video-marketing heen! Zo worden er tegenwoordig 1200% meer video’s dan stilstaand beeld gedeeld op social media, en gebruikt 87% van de online marketeers videocontent. Video marketing is het structureel, over een langere periode, inzetten van online video. Een goede videomarketing strategie opzetten is dus van essentieel belang!

Video marketing is het structureel, over een langere periode, inzetten van online video. Een goede videomarketing strategie opzetten is dus van essentieel belang

  • 1. Videomarketing strategie met onze videomarketeers

  • 2. Maken van een goede ‘story’

  • 3. Productie van de video ads

  • 4. Video CTA verwerken

  • 5. Lancering van de video’s

  • 6. Resultaten meten

Zo pakken wij het aan

Wij beginnen met het maken van een doordachte campagne met meerdere korte video’s voor diverse kanalen, natuurlijk met dezelfde look en feel en in de juiste afmetingen en bestandsformaten voor de diverse platforms, zoals YouTube, LinkedIn en Facebook.

 

Talmon startte al in 1981 en bewijst zich nog steeds als een film- en video producent die altijd twee stappen voor loopt op nieuwe ontwikkelingen.

Was corporate film ooit niche, via interactieve media en de komst van internet en ’online', is online video-content nu leading in marketing en communicatie. Het is onverminderd onze ambitie om verschil te maken tussen ”Wij willen een mooie video.” en ”Ik heb als marketeer uitdagende doelstellingen en weet intussen dat video-content erom kan bijdragen aan het realiseren ervan.”

Vraag een offerte aan
Image

Ontdek wat video marketing voor jou kan betekenen!

Wil je ook aan de slag om je merk, dienst of product te promoten? Wil je samenwerken met een partner die met je meedenkt en jou maximaal laat scoren?! Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Download hier één van onze whitepapers of neem contact met ons op, wij komen graag langs om te zien waar voor jouw merk de kansen liggen op het gebied van video!

Download white paper