Social video trends

SanneInspire, video marketing

Download hier de social video trends van Unruly. Zij zijn een innovatieve Londense ad-tech company en zorgen dat video’s worden gezien, gedeeld en geliefd op het “open web”, zoals ze zelf zeggen.

‘STAAND’ is de mobiele norm.

Het toepassen van verticale video (‘staand’ dus) resulteert in 6 x meer interactie ten opzichte van traditionele horizontale video’s. Adverteerders en uitgevers zullen dus moeten overwegen om een verticaal gerichte ervaring op mobiel te creëren. In 2018 zal al ⅔ van alle video’s mobiel bekeken worden (bron: Mediatel).

Online reclame overstijgt TV in 2017

De reclame-uitgaven op internet overstijgen die van TV voor het eerst in 2017. Zo blijkt uit het deze week verschenen rapport van Zenith Media . Omzet? Meer dan 200 miljard!
Voor een belangrijk deel zijn dit video ads. De behoefte aan gave video-content groeit daardoor explosief. Kwantitatief, maar er worden ook totaal andere eisen aan online video’s gesteld. Hoe zorg je dat je online video gezien wordt? En gedeeld? En hoe het vervolgens een “completed view” oplevert, die meetbaar converteert? Wat is je ROI op online video? Enig idee?

Wij volgen deze ontwikkelingen nauwgezet voor onze klanten. We zijn ook vaak betrokken bij innovatieve projecten. Daardoor hebben wij vaak antwoord op dit soort vragen. 

Maak daarom direct een persoonlijke afspraak om te ontdekken hoe Talmon je kan helpen succesvol te zijn met je video content!

Laat je inspireren!