Smart Video

Wil je met video vooral bereik genereren (reach), een blijvende impact maken (touch) of aantrekkingskracht uitoefenen op je doelgroep (move)? Het is niet een kwestie van of-of, maar en-en.

Video is een te belangrijk onderdeel geworden van je marketingstrategie om het er maar een beetje ad hoc bij te doen. Dan mis je de kracht van een medium dat meetbaar enorm veel betere resultaten (result) voor je genereert en daarom inmiddels de favoriete content is van 86% van alle online marketeers. 
Download hier de whitepaper met veel onderzoeksresultaten

 

Download white paper

Talmon hanteert al jaren haar REACH-TOUCH-MOVE-RESULT principe voor het bepalen van de beste videomarketing strategie in de customer journey van klanten. Google noemt dergelijke uitgangspunten voor een succesvolle content-planning de 3 H’s: Hero, Hub en Hygiëne/Help 

Hoogwaardige video content creëren is de core business van Talmon.

Wij zijn een smart video agency dat altijd op de hoogte is van nieuwe technieken en strategieën om jouw video's zo goed mogelijk te laten scoren. 

HERO content

Dit is de content die je een paar keer per jaar naar een groot, breed publiek wilt pushen. Het doel is een groot bereik te genereren en hier wordt ongetwijfeld relatief het meeste budget aan besteed. Dit is dus de content waarmee je het liefst viral wilt gaan. Hoogstwaarschijnlijk heb je maar een paar hero-momenten per jaar, bijvoorbeeld grote productlanceringen of seizoensgebonden campagnes of ‘tent poles’.

Vraag een offerte aan

HUB content

Hub-content is uitermate geschikt voor engagement met je doelgroep en wordt regelmatig en op vaste momenten gepubliceerd. Dit wordt vaak het hele jaar door gespreid. Denk aan afleveringen van een vaste rubriek of meerdelige en seriematige video’s. Sterke hub-content creëert engagement en zorgt voor herkenbaarheid en een nieuw perspectief op de passies en interesses van je doelgroep.

Vraag een offerte aan

Hoogwaardige video content creëren is de core business van Talmon.

Wij zijn een smart video agency dat altijd op de hoogte is van nieuwe technieken en strategieën om jouw video's zo goed mogelijk te laten scoren. 
We zijn ervan overtuigd dat film/video het ideale middel is om jouw verhaal te vertellen. Op je website, op televisie, op social of op Youtube; de mogelijkheden zijn oneindig.

HYGIENE of HELP content

Dit zijn video’s die uitleg geven en vragen beantwoorden van klanten. Deze content is op elk moment relevant. Denk aan producthand-leidingen, how-to instructievideo’s en tips & tricks. Het is de stille kracht in je video-contentstrategie. Het zorgt voor een groter deel van het aantal views en kijkers dan je in eerst instantie misschien denkt.

Vraag een offerte aan

Ontdek zelf wat smart video voor jou kan betekenen!

Samen maken we video content voor social media, commercials, corporate- en mood video's, after movies, personal- en dynamic video's, animaties. Voorafgaand adviseert Talmon over de juiste inzet in de video customer journey, om zo awareness te creëren, leads te generen en brand engagement te bevorderen. Dan meten we het resultaat en optimaliseren wij het project op basis van data.

Download hier één van onze whitepapers of neem contact met ons op, wij komen graag langs om te zien waar voor jouw merk de kansen liggen op het gebied van video!