ONLINE STORYTELLING

Online storytelling is de meest effectieve manier om jouw boodschap over te brengen. Beeld trekt sneller de aandacht dan alleen tekst en blijft beter hangen. Een goed verhaal zorgt namelijk voor een onuitwisbare indruk. Dat wil jij toch ook?

Tegenwoordig worden we iedere dag platgegooid met een overdosis aan informatie. Het kan daarom lastig zijn om nog gezien en gehoord te worden als bedrijf. Online storytelling is hierbij the key.

Verhalen zijn zo oud als de mensheid. Een behoefte die we altijd al hebben gehad en zouden houden. Een goed verhaal blijft hangen, speelt in op emoties, inspireert en motiveert. Binnen de online overdaad bieden verhalen structuur. Ze voelen herkenbaar en vertrouwd.

Talmon is de grondlegger van online storytelling. Wij passen het toe in al onze videoprojecten. Wij prikkelen de zintuigen met beeld, geluid en animatie. Online. Wij maken niet alleen video’s maar zijn ook betrokken bij alles wat erbij komt kijken. Wat is de doelgroep? Wat is het doel? Wat is het beste kanaal om de video te plaatsen? Allemaal vragen die bepalend zijn voor jouw video en waar wij jou graag mee zullen helpen! Door een aantal stappen te doorlopen brengen wij jouw verhaal tot leven in video.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op!

 
 

ONZE AANPAK

REACH

Eerst bedenken wij strategische oplossingen om mensen te bereiken

TOUCH

Vervolgens passen we online storytelling principes toe om mensen te raken

MOVE

Om zo te zorgen dat mensen daadwerkelijk in beweging komen

RESULT

Door continue te meten en te analyseren optimaliseren wij het resultaat