DYNAMIC STORYTELLING

Op basis van actuele data personaliseren wij videocontent. Hierdoor past de video bij de behoefte en de belevingswereld van jou en de kijker! Maar wat levert het nou eigenlijk op?

Iedereen kan tegenwoordig een video maken, maar het gaat er uiteindelijk om dat je video daadwerkelijk mensen bereikt en het gewenste resultaat oplevert. Het vertellen van een geloofwaardig verhaal draagt bij aan het vertrouwen; des te persoonlijker het verhaal is, des te geloofwaardiger jij als merk wordt. Een goede strategie is hierbij van essentieel belang.

Daarnaast maken wij dynamische video’s, dit zijn video’s die gepersonaliseerd zijn en geschikt zijn voor elk format. Talmon-oprichter, Ab, is tevens de founder van StoryTEQ: wereldwijd pionier op het gebied van dynamische video. Hierdoor beschikken wij over de nieuwste technieken en kunnen wij automatisch, op basis van data, videocontent aanpassen.

Op deze manier past de video bij de behoefte én de belevingswereld van jou en de kijker! Wij kunnen jou helpen om met dynamische on-demand video’s je merk geliefd en geloofwaardig te maken. Daarnaast bieden wij ook masterclasses aan waarin je alles leert over video marketing en dynamic storytelling. Dit wordt gedaan aan de hand van tientallen actuele cases van merken als Samsung, KLM, Heineken en nog een aantal bekende namen. Dit alles bij elkaar levert een enorme boost in engagement en conversie op. Bovendien noemt 51,9% van alle marketingprofessionals wereldwijd, video als hét type content met veruit de beste ROI (Return On Investment). Dat is niet niks! Dus waar wacht je nog op?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

ONZE AANPAK

REACH

Eerst bedenken wij strategische oplossingen om mensen te bereiken

TOUCH

Vervolgens passen we online storytelling principes toe om mensen te raken

MOVE

Om zo te zorgen dat mensen daadwerkelijk in beweging komen

RESULT

Door continue te meten en te analyseren optimaliseren wij het resultaat