Data driven video

Boost je resultaten door de inzet van data driven (dynamic) video in je e-mail marketing, social media en programmatic advertising campagnes!!

Wil je dat je video daadwerkelijk converteert, meer engagement oplevert en je dichter bij je doelgroep brengt? Optimaliseer de customer journey door data- driven (dynamic) videocontent!

Want, waarom één video aan iedereen laten zien, als je een unieke video aan elke unieke persoon kunt laten zien? Mensen hebben nou eenmaal verschillende interesses, eigenschappen en behoeften. En des te persoonlijker het verhaal is, des te geloofwaardiger jij als merk wordt.

Met data-driven (dynamische) on-demand video's maak je je merk geloofwaardig.

Maar hoe krijg je de juiste boodschap bij de juiste doelgroep?
Met de huidige technieken kunnen je automatisch gepersonaliseerde videocontent op grote schaal voor creëren door op basis van real-time data teksten, afbeeldingen en scènes aan te passen.

Door deze verschillende versies te maken ervaart de doelgroep de video als relevanter, wat weer zorgt voor een hogere conversie.

Vraag een offerte aan

Wij kunnen een gepersonaliseerde video marketingcampagne volledig voor jou opzetten en uitvoeren. 
Daarin zijn wij, Talmon, leading in de markt! Onze oprichter, Ab Talmon, is namelijk de founder van StoryTEQ: wereldwijd pionier op het gebied van data-driven (dynamic) video.

Door onze nauwe samenwerking beschikken wij over dezen nieuwste technieken! Maar we werken uiteraard samen met alle bekende videoplatformen en bieden als bureau ook de marketing automatisering van SharpSpring aan.

Maak een afspraak
Image

Ontdek wat data driven video voor jou kan betekenen!

Download hier één van onze whitepapers of neem contact met ons op, wij komen graag langs om te zien waar voor jouw merk de kansen liggen op het gebied van video!

Download white paper