Animatie

Heb je complexere informatie voor je klanten? Ingewikkelde concepten die uitgelegd moeten worden of wil je gewoon je merk, product of dienst verduidelijken c.q. promoten?  Dan is werken met animatie een perfecte oplossing!

Met uitleganimatie bijvoorbeeld kun je in een paar seconden een ingewikkeld proces verduidelijken en ingewikkelde concepten versimpelen. Maar animatie kan dus ook ingezet worden om puur de aandacht te trekken. Een animatievideo kan geheel uit animatie bestaan maar er kan ook een combinatie van videobeelden en animatie worden gemaakt. Eén ding is zeker, de toepassingen van animatie zijn heel divers!

Sommige onderwerpen laten zich soms minder goed vastleggen door een camera. Dan is er vaak een goed alternatief: een animatie.

De specialisten bij Talmon kunnen alles op het gebied van animatie voor jou maken, of het nou basic animatie, uitleganimatie, infographics of add-ons betreft. In jouw huisstijl natuurlijk en speciaal voor jouw bedrijf ontworpen en gecreëerd. Er zijn vele stijlen om uit te kiezen: cut-out animatie, lijnanimatie, whiteboard animatie, stop-motion animatie, karakter animatie, en nog veel meer. En ook daarin sta je niet alleen. We begeleiden het traject van begin tot eind.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat animatie voor jou kan betekenen!

Bij Talmon maken we maatwerk! Daarnaast zijn we videomarketing specialist en SharpSpring partner en dus perfect in staat om (animatie) video’s op een succesvolle manier in te zetten voor jouw marcom- en sales doelstellingen

Door continu te meten en te analyseren optimaliseren wij het resultaat om zo je conversie te verhogen.

Download hier één van onze whitepapers of neem contact met ons op, wij komen graag langs om te zien waar voor jouw merk de kansen liggen op het gebied van video!